Шановні друзі.

Сьогодні провідні країни Європи та світу використовують інструмент електронних петицій як діючий засіб вивчення громадської думки та реагування на найактуальніші питання, які турбують мешканців громад. Нещодавно, згідно із змінами у законодавстві, електронні петиції почали впроваджуватись і в Україні як на загальнодержавному, так і на місцевому рівнях. Місто є відкритим для участі мешканців в його управлінні, оскільки все, що ми робимо – ми робимо для добробуту нашої громади. Сервіс з створення електронних петицій розроблено саме для безпосереднього впливання мешканців на життя нашого міста, тому – долучайтесь, вносіть свої пропозиції та висловлюйте свої думки, які ми разом будемо втілювати в життя.

Популярні петиції по яким триває збір підписів

Df96a7bf54e5836c31d88e8b85d31640
Залишилось днів

Петиція 2. Щодо виділення коштів та закупівлі для сімейних лікарів та лікарів Добропільської лікарні інтенсивного лікування експрес тести для діагностування коронавірусу covid – 19 у кількості 500 шт.

Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 16 березня 2020 р. № 215 (зі змінами) “Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 з 12 березня 2020 р. до 3 квітня 2020 р. на усій території України установлено карантин.Основні симптоми коронавіруса - підвищена температура тіла, кашель, задишка і порушення дихання. У більш важких випадках інфекція може викликати пневмонію, важкий гострий респіраторний синдром,

Залишилось днів

Чергові групи в дитячих садочках

Дитячі садочки м. Добропілля відвідують діти працюючих батьків. Для захисту прав працюючих батьків прошу розглянути можливість створення чергових груп для дітей працюючих батьків за відповідною заявою (у м. ПОКРОВСЬК створюються такі групи за заявою батьків)

Всі петиції по яким триває збір підписів

Петиції які знаходяться на розгляді

Залишилось днів

Інклюзивний майданчик "Простір без меж"

Відсутність майданчиків з простором для дозвілля дітей з особливими потребами, їх батьків та піклувальників.Звернення до Міського голови з ініціативою :У Центральному Міському Парку, поряд з головним ігровим дитячим майданчиком, узгодити розташування та знайти ресурси на встановлення основних інклюзивних елементів простору для дітей з особливими потребами :- гойдалка для дітей з особливими потребами ;- карусель інклюзивна ;- альтанка з пандусом інклюзивна ;- пісочниця інклюзивна ;-

Всі петиції які знаходяться на розгляді

Петиції по яким є відповідь

Залишилось днів

Щодо збільшення ставок розміру орендної плати за земельні ділянки під гірничнодобувними підприємствами

На території великого Добропілля знаходяться гірнічнодобувні підприємста компанії ДТЕК, які платять орендну плату за земельну ділянку в розмірі 3% від нормативної грошової оцінки землі. Я вважаю ,що така орендна плата занижена, неефективно використовуються земельні ділянки що приводить до несправедливого наповнювання бюджету міста . Пропоную для забезпечення ефективного використання земельного фонду великого Добропілля та врегулювання відносин , пов’язаних з орендою землі

Решить проблему городских туалетов

Отсутствие общественных туалетов в Доброполье вызывает обеспокоенность.Городу закупить комплект биотуалетов для обеспечения горожан уборными во время массовых праздников.А так же в местах массового пребывания людей (скверах, парках, детских и спортивных площадках) установить биотуалеты или стационарные туалеты, пусть даже на платной основе.

902028634ef2dc4aeffefc830dc98928
Залишилось днів

«Заброшенные стройки – возвращение в прошлое древних руин»

«Уважаемые депутаты!. В нашем городе несколько десятков лет простаивают заброшенные здания, судьба которых неизвестна - будут эти здания достроены или снесены. Очень больно смотреть, как заброшенные здания превращают наш город в древние руины. Хочется в будущем детям и внукам показать обустроенный европейской современный город, а не развалины, если вы приложите усилия и решите проблему с заброшенными зданиями, родина вас не забудет»Заброшенные здания в Доброполья опасны для местных жителей!

F111456d8c46d3b078f54f053c4c5ce3
Залишилось днів

Благоустрій території стадіону міста Добропілля.

Добрий день. Пропоную замінити стару, цегляну огорожу (зі сторони просп. Перемоги) яка псує і приховує всю красу нового стадіону, на більш сучасний паркан відкритого типу.

2be8ed823f639f83e6f464bcd9f6875a
Залишилось днів

ЯКЩО В ДОБРОПІЛЛІ. Буде ЦЕНТР ДЛЯ РОЗВИТКУ ДІТЕЙ ТА ІНВАЛІДІВ наші діти інженери.

Задачі: 1. Цей центр буде не тільки для звичайних дітей, але і для тих дітей-інвалідів у колясці, які хочуть навчитися паяти, розбиратися в електроніці та фізичних процесах у нашому світі цифрової електроніки. 2. Вчити дітей любити фізику, математику, креслення та астрономію. 3.Отримуючи певний підхід до знань, ми вчимо учнів любити школу. Підхід простий - ми даємо їм поверхневі знання, що таке транзистор, як він працює і що таке трансформатор та конденсатор. Щоб діти тягнулися до фо

Всі петиції по яким є відповідь