Шановні друзі.

«Сьогодні провідні країни Європи та світу використовують інструмент електронних петицій як діючий засіб вивчення громадської думки та реагування на найактуальніші питання, які турбують мешканців громад. Нещодавно, згідно із змінами у законодавстві, електронні петиції почали впроваджуватись і в Україні як на загальнодержавному, так і на місцевому рівнях. Місто є відкритим для участі мешканців в його управлінні, оскільки все, що ми робимо – ми робимо для добробуту нашої громади. Сервіс з створення електронних петицій розроблено саме для безпосереднього впливання мешканців на життя нашого міста, тому – долучайтесь, вносіть свої пропозиції та висловлюйте свої думки, які ми разом будемо втілювати в життя».
З повагою Аксьонов А. А.

Популярні петиції по яким триває збір підписів

2be8ed823f639f83e6f464bcd9f6875a
Залишилось днів

ЯКЩО В ДОБРОПІЛЛІ. Буде ЦЕНТР ДЛЯ РОЗВИТКУ ДІТЕЙ ТА ІНВАЛІДІВ наші діти інженери.

Задачі: 1. Цей центр буде не тільки для звичайних дітей, але і для тих дітей-інвалідів у колясці, які хочуть навчитися паяти, розбиратися в електроніці та фізичних процесах у нашому світі цифрової електроніки. 2. Вчити дітей любити фізику, математику, креслення та астрономію. 3.Отримуючи певний підхід до знань, ми вчимо учнів любити школу. Підхід простий - ми даємо їм поверхневі знання, що таке транзистор, як він працює і що таке трансформатор та конденсатор. Щоб діти тягнулися до фо

Всі петиції по яким триває збір підписів

Петиції які знаходяться на розгляді

F111456d8c46d3b078f54f053c4c5ce3
Залишилось днів

Благоустрій території стадіону міста Добропілля.

Добрий день. Пропоную замінити стару, цегляну огорожу (зі сторони просп. Перемоги) яка псує і приховує всю красу нового стадіону, на більш сучасний паркан відкритого типу.

Всі петиції які знаходяться на розгляді

Петиції по яким є відповідь

F204dc654fdfe8f5f441184bc0d0afa7

Про безпеку на дорогах Добропілля

Останнім часом мешканців Добропілля турбує питання безпеки на вулицях міста, особливо це стосується перехресть, де діти самі перетинають дороги. Першотравнева та Перемоги- є самими небезпечними вулицями, бо після їх ремонту є передумови для завищєння швидкості автомобільним транспортом. Пропонуємо встановити лежачі поліцейські чи підняті пішохідні переходи:1. На перехресті вулиць Першотравневої та З.Космодем'янської, який перетинають діти, що навчаються у НВК-гімназії.2. На перехресті в

Petition image 0d44eac490b863d3f3b29ff898baaa12883da59bd357aad35756cdf424568a28

Потрібен газ!!!

Я пропоную провести газ у Добропілля, Білицке, Білозерське, скільки можна жити як у кам"яному віці? Майже в усіх містах України є газ і це приносить чималі прибутки містам на благоустрій, та заощаджує ваш час на приготуванні їжі. Ще природний газ екологічний вид палива що не отруює навколишнє середовище наприклад як вугільні котельні

16296c48f8df58b32e5e1c6c4b15a667

Впровадження в Добропіллі Паспорту Волонтера

У Добропілілі відсутній сталий розвиток волонтерського руху через брак мотивації молоді витрачати свій час на користь громади.Ми пропонуємо перейняти приклад Черкас, де було впроваджено Паспорт Волонтера, який дозволяє фіксувати проміжки часу, коли людина займалася волонтерською діяльністю та за підсумками року отримати свою винагороду.Мотивацією може бути пільговий вступ до навчального закладу, фінансова винагорода (скидки чи акції від місцевого бізнесу) або офіційне нагородження та признанн

Petition image 0d44eac490b863d3f3b29ff898baaa12883da59bd357aad35756cdf424568a28

Доброполью срочно нужны общественные

Как прекрасно развивается Доброполье. Обустраиваются зоны отдыха, проводятся массовые мероприятия. Но интересный вопрос-куда людям ходить в туалет?)). Немедленно необходимо строительство общественных туалетов. Особенно возле ДК , в парке, вокзал.!!!

32c1ebbb1dfd0ab4773778b0fbfe9ea9
Залишилось днів

Заміна стандартних сміттєвих баків на підземні контейнери для сміття

Смітники – це місця, які всі обходять стороною. Територія біля баків, що стоять чи не у кожному дворі, має неприглядний вигляд, довкола неприємні запахи від сміття, яке часто розкидається довкола. У Європі вже давно вирішили цю проблему – там встановлюють підземні контейнери для збору сміття. Пропоную розробити комплексну програму по встановленню сучасних підземних смітників на території міста Добропілля.Вони є практичним і екологічним рішенням. Встановлені в центрі міста чи всередині житлово