Шановні друзі.

Сьогодні провідні країни Європи та світу використовують інструмент електронних петицій як діючий засіб вивчення громадської думки та реагування на найактуальніші питання, які турбують мешканців громад. Нещодавно, згідно із змінами у законодавстві, електронні петиції почали впроваджуватись і в Україні як на загальнодержавному, так і на місцевому рівнях. Місто є відкритим для участі мешканців в його управлінні, оскільки все, що ми робимо – ми робимо для добробуту нашої громади. Сервіс з створення електронних петицій розроблено саме для безпосереднього впливання мешканців на життя нашого міста, тому – долучайтесь, вносіть свої пропозиції та висловлюйте свої думки, які ми разом будемо втілювати в життя.

Петиції по яким є відповідь

Df96a7bf54e5836c31d88e8b85d31640
Залишилось днів

Петиція 2. Щодо виділення коштів та закупівлі для сімейних лікарів та лікарів Добропільської лікарні інтенсивного лікування експрес тести для діагностування коронавірусу covid – 19 у кількості 500 шт.

Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 16 березня 2020 р. № 215 (зі змінами) “Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 з 12 березня 2020 р. до 3 квітня 2020 р. на усій території України установлено карантин.Основні симптоми коронавіруса - підвищена температура тіла, кашель, задишка і порушення дихання. У більш важких випадках інфекція може викликати пневмонію, важкий гострий респіраторний синдром,

Залишилось днів

Інклюзивний майданчик "Простір без меж"

Відсутність майданчиків з простором для дозвілля дітей з особливими потребами, їх батьків та піклувальників.Звернення до Міського голови з ініціативою :У Центральному Міському Парку, поряд з головним ігровим дитячим майданчиком, узгодити розташування та знайти ресурси на встановлення основних інклюзивних елементів простору для дітей з особливими потребами :- гойдалка для дітей з особливими потребами ;- карусель інклюзивна ;- альтанка з пандусом інклюзивна ;- пісочниця інклюзивна ;-

Залишилось днів

Чергові групи в дитячих садочках

Дитячі садочки м. Добропілля відвідують діти працюючих батьків. Для захисту прав працюючих батьків прошу розглянути можливість створення чергових груп для дітей працюючих батьків за відповідною заявою (у м. ПОКРОВСЬК створюються такі групи за заявою батьків)

Залишилось днів

Щодо збільшення ставок розміру орендної плати за земельні ділянки під гірничнодобувними підприємствами

На території великого Добропілля знаходяться гірнічнодобувні підприємста компанії ДТЕК, які платять орендну плату за земельну ділянку в розмірі 3% від нормативної грошової оцінки землі. Я вважаю ,що така орендна плата занижена, неефективно використовуються земельні ділянки що приводить до несправедливого наповнювання бюджету міста . Пропоную для забезпечення ефективного використання земельного фонду великого Добропілля та врегулювання відносин , пов’язаних з орендою землі

Решить проблему городских туалетов

Отсутствие общественных туалетов в Доброполье вызывает обеспокоенность.Городу закупить комплект биотуалетов для обеспечения горожан уборными во время массовых праздников.А так же в местах массового пребывания людей (скверах, парках, детских и спортивных площадках) установить биотуалеты или стационарные туалеты, пусть даже на платной основе.

Всі петиції по яким є відповідь