Шановні друзі.

«Сьогодні провідні країни Європи та світу використовують інструмент електронних петицій як діючий засіб вивчення громадської думки та реагування на найактуальніші питання, які турбують мешканців громад. Нещодавно, згідно із змінами у законодавстві, електронні петиції почали впроваджуватись і в Україні як на загальнодержавному, так і на місцевому рівнях. Місто є відкритим для участі мешканців в його управлінні, оскільки все, що ми робимо – ми робимо для добробуту нашої громади. Сервіс з створення електронних петицій розроблено саме для безпосереднього впливання мешканців на життя нашого міста, тому – долучайтесь, вносіть свої пропозиції та висловлюйте свої думки, які ми разом будемо втілювати в життя».
З повагою Аксьонов А. А.

Популярні петиції по яким триває збір підписів

902028634ef2dc4aeffefc830dc98928
Залишилось днів

«Заброшенные стройки – возвращение в прошлое древних руин»

«Уважаемые депутаты!. В нашем городе несколько десятков лет простаивают заброшенные здания, судьба которых неизвестна - будут эти здания достроены или снесены. Очень больно смотреть, как заброшенные здания превращают наш город в древние руины. Хочется в будущем детям и внукам показать обустроенный европейской современный город, а не развалины, если вы приложите усилия и решите проблему с заброшенными зданиями, родина вас не забудет»Заброшенные здания в Доброполья опасны для местных жителей!

Всі петиції по яким триває збір підписів

Петиції по яким є відповідь

F111456d8c46d3b078f54f053c4c5ce3
Залишилось днів

Благоустрій території стадіону міста Добропілля.

Добрий день. Пропоную замінити стару, цегляну огорожу (зі сторони просп. Перемоги) яка псує і приховує всю красу нового стадіону, на більш сучасний паркан відкритого типу.

2be8ed823f639f83e6f464bcd9f6875a
Залишилось днів

ЯКЩО В ДОБРОПІЛЛІ. Буде ЦЕНТР ДЛЯ РОЗВИТКУ ДІТЕЙ ТА ІНВАЛІДІВ наші діти інженери.

Задачі: 1. Цей центр буде не тільки для звичайних дітей, але і для тих дітей-інвалідів у колясці, які хочуть навчитися паяти, розбиратися в електроніці та фізичних процесах у нашому світі цифрової електроніки. 2. Вчити дітей любити фізику, математику, креслення та астрономію. 3.Отримуючи певний підхід до знань, ми вчимо учнів любити школу. Підхід простий - ми даємо їм поверхневі знання, що таке транзистор, як він працює і що таке трансформатор та конденсатор. Щоб діти тягнулися до фо

F204dc654fdfe8f5f441184bc0d0afa7

Про безпеку на дорогах Добропілля

Останнім часом мешканців Добропілля турбує питання безпеки на вулицях міста, особливо це стосується перехресть, де діти самі перетинають дороги. Першотравнева та Перемоги- є самими небезпечними вулицями, бо після їх ремонту є передумови для завищєння швидкості автомобільним транспортом. Пропонуємо встановити лежачі поліцейські чи підняті пішохідні переходи:1. На перехресті вулиць Першотравневої та З.Космодем'янської, який перетинають діти, що навчаються у НВК-гімназії.2. На перехресті в