Шановні друзі.

«Сьогодні провідні країни Європи та світу використовують інструмент електронних петицій як діючий засіб вивчення громадської думки та реагування на найактуальніші питання, які турбують мешканців громад. Нещодавно, згідно із змінами у законодавстві, електронні петиції почали впроваджуватись і в Україні як на загальнодержавному, так і на місцевому рівнях. Місто є відкритим для участі мешканців в його управлінні, оскільки все, що ми робимо – ми робимо для добробуту нашої громади. Сервіс з створення електронних петицій розроблено саме для безпосереднього впливання мешканців на життя нашого міста, тому – долучайтесь, вносіть свої пропозиції та висловлюйте свої думки, які ми разом будемо втілювати в життя».
З повагою Аксьонов А. А.

Популярні петиції по яким триває збір підписів

16296c48f8df58b32e5e1c6c4b15a667

Впровадження в Добропіллі Паспорту Волонтера

У Добропілілі відсутній сталий розвиток волонтерського руху через брак мотивації молоді витрачати свій час на користь громади.Ми пропонуємо перейняти приклад Черкас, де було впроваджено Паспорт Волонтера, який дозволяє фіксувати проміжки часу, коли людина займалася волонтерською діяльністю та за підсумками року отримати свою винагороду.Мотивацією може бути пільговий вступ до навчального закладу, фінансова винагорода (скидки чи акції від місцевого бізнесу) або офіційне нагородження та признанн

Всі петиції по яким триває збір підписів

Петиції по яким є відповідь

Petition image 0d44eac490b863d3f3b29ff898baaa12883da59bd357aad35756cdf424568a28

Доброполью срочно нужны общественные

Как прекрасно развивается Доброполье. Обустраиваются зоны отдыха, проводятся массовые мероприятия. Но интересный вопрос-куда людям ходить в туалет?)). Немедленно необходимо строительство общественных туалетов. Особенно возле ДК , в парке, вокзал.!!!

32c1ebbb1dfd0ab4773778b0fbfe9ea9
Залишилось днів

Заміна стандартних сміттєвих баків на підземні контейнери для сміття

Смітники – це місця, які всі обходять стороною. Територія біля баків, що стоять чи не у кожному дворі, має неприглядний вигляд, довкола неприємні запахи від сміття, яке часто розкидається довкола. У Європі вже давно вирішили цю проблему – там встановлюють підземні контейнери для збору сміття. Пропоную розробити комплексну програму по встановленню сучасних підземних смітників на території міста Добропілля.Вони є практичним і екологічним рішенням. Встановлені в центрі міста чи всередині житлово

Petition image 0d44eac490b863d3f3b29ff898baaa12883da59bd357aad35756cdf424568a28

Ковзанка

У нашому парку достатньо вільного місця для побудовання ковзанки. Дітям у нашому місті немає де проводити вільний час.

925193088acea9909ccfa495d77751c5
Залишилось днів

Спілкування для інвалідів дитинства- невідємна частина реабілітації.

Ми, батьки інвалідів дитинсива, дуже стурбовані тим, що наші діти, що досягли 18-річного віку, залишилися сам на сам зі своєю хворобою.У нашому місті немає ні організації, ні можливості для іх реабілітації та спілкування. Просимо створити на базі Центру реабілітації дітей-інвалідів м. Добропілля можливість і нашим дітям отримувати реабілітацію та хоч якось спілкуватись. До досягнення ними 18 років всі вони відвідували Центр реабілітації дітей-інвалідів і їм дуже подобалось і допомогало вийти за

1fed170472d2d87547d099c192b49a68
Залишилось днів

РЕАЛИЗОВАТЬ КОНСТИТУЦИОННОЕ ПРАВО ГРАЖДАН ГОРОДА ДОБРОПОЛЬЕ : СОЗДАТЬ СПЕЦИАЛИЗИРОВАННЫЕ ЗОНЫ ВЫГУЛА ДОМАШНИХ ЖИВОТНЫХ.

РЕАЛИЗОВАТЬ КОНСТИТУЦИОННОЕ ПРАВО ГРАЖДАН ГОРОДА ДОБРОПОЛЬЕ ВЛАДЕЛЬЦЕВ ДОМАШНИХ ЖИВОТНЫХ, ДЛЯ ЧЕГО СОЗДАТЬ И ОБОРУДОВАТЬ СПЕЦИАЛИЗИРОВАННЫЕ ЗОНЫ И ПАРКИ ДЛЯ ВЫГУЛА ДОМАШНИХ ЖИВОТНЫХ В КАЖДОМ РАЙОНЕ ГОРОДА, ДЛЯ ОБЕСПЕЧЕНИЯ НАДЛЕЖАЩЕГО САНИТАРНОГО СОСТОЯНИЯ ГОРОДСКИХ УЛИЦ И ЧИСТОТЫ ГАЗОНОВ И ТРОТУАРОВ. Собаководы Доброполья сталкиваются с проблемой выгула своих питомцев. Возникают конфликты владельцев собак с коммунальными службами и жителями города, которые выступают против того, чт

Всі петиції по яким є відповідь