Шановні друзі.

«Сьогодні провідні країни Європи та світу використовують інструмент електронних петицій як діючий засіб вивчення громадської думки та реагування на найактуальніші питання, які турбують мешканців громад. Нещодавно, згідно із змінами у законодавстві, електронні петиції почали впроваджуватись і в Україні як на загальнодержавному, так і на місцевому рівнях. Місто є відкритим для участі мешканців в його управлінні, оскільки все, що ми робимо – ми робимо для добробуту нашої громади. Сервіс з створення електронних петицій розроблено саме для безпосереднього впливання мешканців на життя нашого міста, тому – долучайтесь, вносіть свої пропозиції та висловлюйте свої думки, які ми разом будемо втілювати в життя».
З повагою Аксьонов А. А.

Петиції по яким є відповідь

925193088acea9909ccfa495d77751c5
Залишилось днів

Спілкування для інвалідів дитинства- невідємна частина реабілітації.

Ми, батьки інвалідів дитинсива, дуже стурбовані тим, що наші діти, що досягли 18-річного віку, залишилися сам на сам зі своєю хворобою.У нашому місті немає ні організації, ні можливості для іх реабілітації та спілкування. Просимо створити на базі Центру реабілітації дітей-інвалідів м. Добропілля можливість і нашим дітям отримувати реабілітацію та хоч якось спілкуватись. До досягнення ними 18 років всі вони відвідували Центр реабілітації дітей-інвалідів і їм дуже подобалось і допомогало вийти за

1fed170472d2d87547d099c192b49a68
Залишилось днів

РЕАЛИЗОВАТЬ КОНСТИТУЦИОННОЕ ПРАВО ГРАЖДАН ГОРОДА ДОБРОПОЛЬЕ : СОЗДАТЬ СПЕЦИАЛИЗИРОВАННЫЕ ЗОНЫ ВЫГУЛА ДОМАШНИХ ЖИВОТНЫХ.

РЕАЛИЗОВАТЬ КОНСТИТУЦИОННОЕ ПРАВО ГРАЖДАН ГОРОДА ДОБРОПОЛЬЕ ВЛАДЕЛЬЦЕВ ДОМАШНИХ ЖИВОТНЫХ, ДЛЯ ЧЕГО СОЗДАТЬ И ОБОРУДОВАТЬ СПЕЦИАЛИЗИРОВАННЫЕ ЗОНЫ И ПАРКИ ДЛЯ ВЫГУЛА ДОМАШНИХ ЖИВОТНЫХ В КАЖДОМ РАЙОНЕ ГОРОДА, ДЛЯ ОБЕСПЕЧЕНИЯ НАДЛЕЖАЩЕГО САНИТАРНОГО СОСТОЯНИЯ ГОРОДСКИХ УЛИЦ И ЧИСТОТЫ ГАЗОНОВ И ТРОТУАРОВ. Собаководы Доброполья сталкиваются с проблемой выгула своих питомцев. Возникают конфликты владельцев собак с коммунальными службами и жителями города, которые выступают против того, чт

Bcae29f01bf2ad2cee71f3e0856504cf
Залишилось днів

Про розвиток та перспективу альтернативного экотранспорта в життi Добропiльського району

Про экологiчний альтернативний транспортАвтомобіль давно перестав бути і розкішшю, і засобом пересування.Тепер це просто невід'ємна частина побуту.Більше машин на дорогах — більше вихлопних газів в повітрі. У відпрацьованих газах двигунів внутрішнього згорання можна знайти більше 200 всіляких з'єднань, які не самим кращим чином впливають на життя і здоров'я людини. По оцінках учених, середня тривалість життя жителя мегаполісу на 6-7 років коротша, ніж у мешканця сільської місцевості. І далеко

560202c88f02002875d39c838caa3e5a
Залишилось днів

Встановлення вуличних вбиралень в громадських містах.

Громада м. Добропілля вкрай стурбована ситуацією щодо відсутності вуличних туалетів у місті. У відповідності до вимог статті 30 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні" до відання виконавчих органів сільських, селищних, міських рад належать, в тому числі, і повноваження щодо прийняття рішень про організацію громадських вбиралень. Прошу Вас розглянути можливість забезпечити встановлення громадських вбиралень в громадських містах, таких як, парки, сквери, вокзал, ринки та інші на

1a6127e7ea87a881bdd51fd763e5fd91
Залишилось днів

Петиція щодо запровадження міської програми по стерилізації безпритульних тварин.

У Добропіллі постає питання надмірної кількості безпритульних тварин, яке необхідно вирішувати законними та гуманними методами.Через критичну ситуацію з чисельністю бродячих собак, ми (Товариство захисту тварин «Вірність» та клуб «Ефективне місто») - просимо вжити заходів по відношенню до безконтрольного розмноження безпритульних тварин. Сьогодні тисячі собак і котів гинуть на вулиці від холоду, голоду, хвороб, машин і рук шкуродерів. Доведені до відчаю – деякі з них кидаються на людей. Люди

Всі петиції по яким є відповідь