«Заброшенные стройки – возвращение в прошлое древних руин»

«Уважаемые депутаты!. В нашем городе несколько десятков лет простаивают заброшенные здания, судьба которых неизвестна - будут эти здания достроены или снесены. Очень больно смотреть, как заброшенные здания превращают наш город в древние руины. Хочется в будущем детям и внукам показать обустроенный европейской современный город, а не развалины, если вы приложите усилия и решите проблему с заброшенными зданиями, родина вас не забудет»Заброшенные здания в Доброполья опасны для местных жителей!

ЯКЩО В ДОБРОПІЛЛІ. Буде ЦЕНТР ДЛЯ РОЗВИТКУ ДІТЕЙ ТА ІНВАЛІДІВ наші діти інженери.

Задачі: 1. Цей центр буде не тільки для звичайних дітей, але і для тих дітей-інвалідів у колясці, які хочуть навчитися паяти, розбиратися в електроніці та фізичних процесах у нашому світі цифрової електроніки. 2. Вчити дітей любити фізику, математику, креслення та астрономію. 3.Отримуючи певний підхід до знань, ми вчимо учнів любити школу. Підхід простий - ми даємо їм поверхневі знання, що таке транзистор, як він працює і що таке трансформатор та конденсатор. Щоб діти тягнулися до фо

Благоустрій території стадіону міста Добропілля.

Добрий день. Пропоную замінити стару, цегляну огорожу (зі сторони просп. Перемоги) яка псує і приховує всю красу нового стадіону, на більш сучасний паркан відкритого типу.

Про безпеку на дорогах Добропілля

Останнім часом мешканців Добропілля турбує питання безпеки на вулицях міста, особливо це стосується перехресть, де діти самі перетинають дороги. Першотравнева та Перемоги- є самими небезпечними вулицями, бо після їх ремонту є передумови для завищєння швидкості автомобільним транспортом. Пропонуємо встановити лежачі поліцейські чи підняті пішохідні переходи:1. На перехресті вулиць Першотравневої та З.Космодем'янської, який перетинають діти, що навчаються у НВК-гімназії.2. На перехресті в

Потрібен газ!!!

Я пропоную провести газ у Добропілля, Білицке, Білозерське, скільки можна жити як у кам"яному віці? Майже в усіх містах України є газ і це приносить чималі прибутки містам на благоустрій, та заощаджує ваш час на приготуванні їжі. Ще природний газ екологічний вид палива що не отруює навколишнє середовище наприклад як вугільні котельні

Впровадження в Добропіллі Паспорту Волонтера

У Добропілілі відсутній сталий розвиток волонтерського руху через брак мотивації молоді витрачати свій час на користь громади.Ми пропонуємо перейняти приклад Черкас, де було впроваджено Паспорт Волонтера, який дозволяє фіксувати проміжки часу, коли людина займалася волонтерською діяльністю та за підсумками року отримати свою винагороду.Мотивацією може бути пільговий вступ до навчального закладу, фінансова винагорода (скидки чи акції від місцевого бізнесу) або офіційне нагородження та признанн

Доброполью срочно нужны общественные

Как прекрасно развивается Доброполье. Обустраиваются зоны отдыха, проводятся массовые мероприятия. Но интересный вопрос-куда людям ходить в туалет?)). Немедленно необходимо строительство общественных туалетов. Особенно возле ДК , в парке, вокзал.!!!

Заміна стандартних сміттєвих баків на підземні контейнери для сміття

Смітники – це місця, які всі обходять стороною. Територія біля баків, що стоять чи не у кожному дворі, має неприглядний вигляд, довкола неприємні запахи від сміття, яке часто розкидається довкола. У Європі вже давно вирішили цю проблему – там встановлюють підземні контейнери для збору сміття. Пропоную розробити комплексну програму по встановленню сучасних підземних смітників на території міста Добропілля.Вони є практичним і екологічним рішенням. Встановлені в центрі міста чи всередині житлово

Ковзанка

У нашому парку достатньо вільного місця для побудовання ковзанки. Дітям у нашому місті немає де проводити вільний час.

Спілкування для інвалідів дитинства- невідємна частина реабілітації.

Ми, батьки інвалідів дитинсива, дуже стурбовані тим, що наші діти, що досягли 18-річного віку, залишилися сам на сам зі своєю хворобою.У нашому місті немає ні організації, ні можливості для іх реабілітації та спілкування. Просимо створити на базі Центру реабілітації дітей-інвалідів м. Добропілля можливість і нашим дітям отримувати реабілітацію та хоч якось спілкуватись. До досягнення ними 18 років всі вони відвідували Центр реабілітації дітей-інвалідів і їм дуже подобалось і допомогало вийти за

РЕАЛИЗОВАТЬ КОНСТИТУЦИОННОЕ ПРАВО ГРАЖДАН ГОРОДА ДОБРОПОЛЬЕ : СОЗДАТЬ СПЕЦИАЛИЗИРОВАННЫЕ ЗОНЫ ВЫГУЛА ДОМАШНИХ ЖИВОТНЫХ.

РЕАЛИЗОВАТЬ КОНСТИТУЦИОННОЕ ПРАВО ГРАЖДАН ГОРОДА ДОБРОПОЛЬЕ ВЛАДЕЛЬЦЕВ ДОМАШНИХ ЖИВОТНЫХ, ДЛЯ ЧЕГО СОЗДАТЬ И ОБОРУДОВАТЬ СПЕЦИАЛИЗИРОВАННЫЕ ЗОНЫ И ПАРКИ ДЛЯ ВЫГУЛА ДОМАШНИХ ЖИВОТНЫХ В КАЖДОМ РАЙОНЕ ГОРОДА, ДЛЯ ОБЕСПЕЧЕНИЯ НАДЛЕЖАЩЕГО САНИТАРНОГО СОСТОЯНИЯ ГОРОДСКИХ УЛИЦ И ЧИСТОТЫ ГАЗОНОВ И ТРОТУАРОВ. Собаководы Доброполья сталкиваются с проблемой выгула своих питомцев. Возникают конфликты владельцев собак с коммунальными службами и жителями города, которые выступают против того, чт

Встановлення вуличних вбиралень в громадських містах.

Громада м. Добропілля вкрай стурбована ситуацією щодо відсутності вуличних туалетів у місті. У відповідності до вимог статті 30 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні" до відання виконавчих органів сільських, селищних, міських рад належать, в тому числі, і повноваження щодо прийняття рішень про організацію громадських вбиралень. Прошу Вас розглянути можливість забезпечити встановлення громадських вбиралень в громадських містах, таких як, парки, сквери, вокзал, ринки та інші на

Про розвиток та перспективу альтернативного экотранспорта в життi Добропiльського району

Про экологiчний альтернативний транспортАвтомобіль давно перестав бути і розкішшю, і засобом пересування.Тепер це просто невід'ємна частина побуту.Більше машин на дорогах — більше вихлопних газів в повітрі. У відпрацьованих газах двигунів внутрішнього згорання можна знайти більше 200 всіляких з'єднань, які не самим кращим чином впливають на життя і здоров'я людини. По оцінках учених, середня тривалість життя жителя мегаполісу на 6-7 років коротша, ніж у мешканця сільської місцевості. І далеко

Петиція щодо запровадження міської програми по стерилізації безпритульних тварин.

У Добропіллі постає питання надмірної кількості безпритульних тварин, яке необхідно вирішувати законними та гуманними методами.Через критичну ситуацію з чисельністю бродячих собак, ми (Товариство захисту тварин «Вірність» та клуб «Ефективне місто») - просимо вжити заходів по відношенню до безконтрольного розмноження безпритульних тварин. Сьогодні тисячі собак і котів гинуть на вулиці від холоду, голоду, хвороб, машин і рук шкуродерів. Доведені до відчаю – деякі з них кидаються на людей. Люди

Використання харчового сміття та карантинних рослин для отримання власного біогазу з метою зменшення міського бюджету для закупівлі газу

Дана петиція передбачає створення робочої групи з розроблення та втілення програми з утилізації харчового сміття та карантинних рослин та в подальшому їх використання для отримання власного джерела біогазу з подальшим його очищенням до метану,селітри та крейди та використання для потреб міста. Робоча група розробляє рішення міськради ,чким зобов'язує мешкнців міста розподіляти сміття на харчове та не харчове, а також бізнес-план для залучення іноземних інвестицій для будівництва та роботи біогазо

БРУСНИЧКА

Жители дома м-н Молодежный №32 требуют переноса кондиционеров магазина Брусничка с северной стороны (например на восточную) где нет жилых помещений (квартир)

обращение

Обращаюсь к вам от всех жителей ул. Саратовской. У нас во дворе большое количество детей, а гулять негде. Возможно ли как-нибудь сделать детскую площадку? Чем заранее будем благодарны.

Визнати вуличних котів частиною екосистеми міста Добропілля.

Визнати вуличних котів частиною екосистеми міста Добропілля.На жаль, в Добропіллі нерідко трапляються випадки отруєння вуличних котів мешканцями. Чому? Бо тварини, нібито, займають підвали і горища і це шкодить мешканцям. Насправді, коти є природньою частиною екостистеми міст, тому що вони боряться із гризунами (які є набагато шкідливішими, переносять різноманітні хвороби та псують інфраструктуру). Відтак, громада міста має попіклуватись про вуличних котів, аби уникнути різкого зросту популяц

Ремонт дороги по улице Восточной

Раннее весь грузовой транспортный поток со Славянка на Мариуполь проходил по Трассе Н-20Славянск-Краматорск-Константиновка-Донецк-Волноваха-Мариуполь, после событий 2014 года весь тяжеловесный транспорт проходит через города Краматорск-Доброполье-Красноармейск-Селидово-Курахово-Волноваха-Мариуполь, что превращает улицу Алмазную в проезжую транспортную сеть. Из-за чего происходит увеличение транспортного потока по центральным улицам города, в связи с проведением АТО и изменением потока транспорт

Безкоштовне харчування для дітей із внутрішньо-переміщених сімей в м. Добропілля, Білицьке, Білозерське, смт. Новодонецьке, сел. Водянське

На території міст Добропілля, Білицьке, Білозерське, смт. Новодонецьке, селища Водянське знаходяться 19 дошкільних навчальних закладів та 19 шкіл, в яких навчається значна кількість дітей.На даний момент право на безкоштовне харчування, відповідно до законодавства мають окремі категорії учнів: діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування; діти з малозабезпечених сімей, що отримують допомогу відповідно до Закону України «Про державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім'ям»; діти, я

Жители пос.Ждановского просят сделать дорогу в город ПРОСТО БЕЗОПАСНОЙ

Дорога с пос.Ждановского в город (с продолжения пер.Рабочего по улице Независимости (мимо СТО Ширина) )таит в себе много опасностей.Ежедневно поток жителей движется по этой «дороге смерти»в обе стороны.Кто на работу,кто в школу ,кто детей в детский сад ведёт,дети идут на кружки ....Не только ребёнок ,но и взрослый человек может легко утонуть в глубоких лужах, сломать ноги об разрушенный тротуар (наверное и сам чёрт ноги сломает), упасть в кучи мусора.В вечернее время освещени

Дорога и освещение "на верху"

Отсутствует уличное освещение,выше маг.Ударник,как по ул.Первомайской так и между домами.В темное время суток ходим с фонариком.Выше ул.Свердлова и Железнодорожной.После ремонта теплосети (замена труб) требует ремонта остатки дороги по ул Железнодорожной ж.34,36,30 и до рембыттехники ,а этом районе после дождей настоящее болото. В сад и в школу в чистой и сухой обуви невозможно дойти.Просьба руководителей города помочь в этом вопросе.Так как ,к сожалению, в наш район цивилизация не дошла.

Незручність маршрутного автотранспорту

Графіки пересування маршрутних автобусів є в інтернеті, деякі люди мають роздруковки, але це не зручно. Отже, багато людей просто чекають на зупинках, не знаючи, коли буде автобус. Пропоную встановити на всіх зупинках інформаційні таблички з графіками пересування маршрутного автотранспорту.

Фінансування спрей-артів у місті

Стіни нашого міста часто-густо розмальовані написами і малюнками з дивним, незрозумілим і, буває, відверто лайливим значенням. Фото маленького п'ятачка навколо трьох будинків, що додаю, цьому підтвердження. Певен, що кожен житель по дорозі додому бачить такої гидоти чимало. Пропоную керівництву міста профінансувати митців, що бажають це зафарбувати своїми спрей-артами, за умови узгодження ескізу і підтвердження його адекватності і художньої краси. Я, на жаль, малювати не вмію, але маю надію, що в

Строительство ливневых канализаций

Ни для кого не секрет, что в городе Доброполье одной из самых больших проблем является отсутствие ливневых канализационных отводов. Даже незначительный дождь способен погрузить город в пучину хаоса, а некоторые участки дорог и тротуаров превращаются в натуральные болота, причем с асфальтовым покрытием. Из-за сложившегося положения во время дождей тонны грязи разносятся и оседают на дороги и тротуары города, что сводит на нет их покрытие, предназначенное для комфортного перемещения в «грязную пого