Петиція 2. Щодо виділення коштів та закупівлі для сімейних лікарів та лікарів Добропільської лікарні інтенсивного лікування експрес тести для діагностування коронавірусу covid – 19 у кількості 500 шт.

Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 16 березня 2020 р. № 215 (зі змінами) “Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 з 12 березня 2020 р. до 3 квітня 2020 р. на усій території України установлено карантин.Основні симптоми коронавіруса - підвищена температура тіла, кашель, задишка і порушення дихання. У більш важких випадках інфекція може викликати пневмонію, важкий гострий респіраторний синдром,

Чергові групи в дитячих садочках

Дитячі садочки м. Добропілля відвідують діти працюючих батьків. Для захисту прав працюючих батьків прошу розглянути можливість створення чергових груп для дітей працюючих батьків за відповідною заявою (у м. ПОКРОВСЬК створюються такі групи за заявою батьків)

Інклюзивний майданчик "Простір без меж"

Відсутність майданчиків з простором для дозвілля дітей з особливими потребами, їх батьків та піклувальників.Звернення до Міського голови з ініціативою :У Центральному Міському Парку, поряд з головним ігровим дитячим майданчиком, узгодити розташування та знайти ресурси на встановлення основних інклюзивних елементів простору для дітей з особливими потребами :- гойдалка для дітей з особливими потребами ;- карусель інклюзивна ;- альтанка з пандусом інклюзивна ;- пісочниця інклюзивна ;-

Щодо збільшення ставок розміру орендної плати за земельні ділянки під гірничнодобувними підприємствами

На території великого Добропілля знаходяться гірнічнодобувні підприємста компанії ДТЕК, які платять орендну плату за земельну ділянку в розмірі 3% від нормативної грошової оцінки землі. Я вважаю ,що така орендна плата занижена, неефективно використовуються земельні ділянки що приводить до несправедливого наповнювання бюджету міста . Пропоную для забезпечення ефективного використання земельного фонду великого Добропілля та врегулювання відносин , пов’язаних з орендою землі

Решить проблему городских туалетов

Отсутствие общественных туалетов в Доброполье вызывает обеспокоенность.Городу закупить комплект биотуалетов для обеспечения горожан уборными во время массовых праздников.А так же в местах массового пребывания людей (скверах, парках, детских и спортивных площадках) установить биотуалеты или стационарные туалеты, пусть даже на платной основе.

«Заброшенные стройки – возвращение в прошлое древних руин»

«Уважаемые депутаты!. В нашем городе несколько десятков лет простаивают заброшенные здания, судьба которых неизвестна - будут эти здания достроены или снесены. Очень больно смотреть, как заброшенные здания превращают наш город в древние руины. Хочется в будущем детям и внукам показать обустроенный европейской современный город, а не развалины, если вы приложите усилия и решите проблему с заброшенными зданиями, родина вас не забудет»Заброшенные здания в Доброполья опасны для местных жителей!

ЯКЩО В ДОБРОПІЛЛІ. Буде ЦЕНТР ДЛЯ РОЗВИТКУ ДІТЕЙ ТА ІНВАЛІДІВ наші діти інженери.

Задачі: 1. Цей центр буде не тільки для звичайних дітей, але і для тих дітей-інвалідів у колясці, які хочуть навчитися паяти, розбиратися в електроніці та фізичних процесах у нашому світі цифрової електроніки. 2. Вчити дітей любити фізику, математику, креслення та астрономію. 3.Отримуючи певний підхід до знань, ми вчимо учнів любити школу. Підхід простий - ми даємо їм поверхневі знання, що таке транзистор, як він працює і що таке трансформатор та конденсатор. Щоб діти тягнулися до фо

Благоустрій території стадіону міста Добропілля.

Добрий день. Пропоную замінити стару, цегляну огорожу (зі сторони просп. Перемоги) яка псує і приховує всю красу нового стадіону, на більш сучасний паркан відкритого типу.

Про безпеку на дорогах Добропілля

Останнім часом мешканців Добропілля турбує питання безпеки на вулицях міста, особливо це стосується перехресть, де діти самі перетинають дороги. Першотравнева та Перемоги- є самими небезпечними вулицями, бо після їх ремонту є передумови для завищєння швидкості автомобільним транспортом. Пропонуємо встановити лежачі поліцейські чи підняті пішохідні переходи:1. На перехресті вулиць Першотравневої та З.Космодем'янської, який перетинають діти, що навчаються у НВК-гімназії.2. На перехресті в

Потрібен газ!!!

Я пропоную провести газ у Добропілля, Білицке, Білозерське, скільки можна жити як у кам"яному віці? Майже в усіх містах України є газ і це приносить чималі прибутки містам на благоустрій, та заощаджує ваш час на приготуванні їжі. Ще природний газ екологічний вид палива що не отруює навколишнє середовище наприклад як вугільні котельні

Впровадження в Добропіллі Паспорту Волонтера

У Добропілілі відсутній сталий розвиток волонтерського руху через брак мотивації молоді витрачати свій час на користь громади.Ми пропонуємо перейняти приклад Черкас, де було впроваджено Паспорт Волонтера, який дозволяє фіксувати проміжки часу, коли людина займалася волонтерською діяльністю та за підсумками року отримати свою винагороду.Мотивацією може бути пільговий вступ до навчального закладу, фінансова винагорода (скидки чи акції від місцевого бізнесу) або офіційне нагородження та признанн

Доброполью срочно нужны общественные

Как прекрасно развивается Доброполье. Обустраиваются зоны отдыха, проводятся массовые мероприятия. Но интересный вопрос-куда людям ходить в туалет?)). Немедленно необходимо строительство общественных туалетов. Особенно возле ДК , в парке, вокзал.!!!

Заміна стандартних сміттєвих баків на підземні контейнери для сміття

Смітники – це місця, які всі обходять стороною. Територія біля баків, що стоять чи не у кожному дворі, має неприглядний вигляд, довкола неприємні запахи від сміття, яке часто розкидається довкола. У Європі вже давно вирішили цю проблему – там встановлюють підземні контейнери для збору сміття. Пропоную розробити комплексну програму по встановленню сучасних підземних смітників на території міста Добропілля.Вони є практичним і екологічним рішенням. Встановлені в центрі міста чи всередині житлово

Ковзанка

У нашому парку достатньо вільного місця для побудовання ковзанки. Дітям у нашому місті немає де проводити вільний час.

Спілкування для інвалідів дитинства- невідємна частина реабілітації.

Ми, батьки інвалідів дитинсива, дуже стурбовані тим, що наші діти, що досягли 18-річного віку, залишилися сам на сам зі своєю хворобою.У нашому місті немає ні організації, ні можливості для іх реабілітації та спілкування. Просимо створити на базі Центру реабілітації дітей-інвалідів м. Добропілля можливість і нашим дітям отримувати реабілітацію та хоч якось спілкуватись. До досягнення ними 18 років всі вони відвідували Центр реабілітації дітей-інвалідів і їм дуже подобалось і допомогало вийти за

РЕАЛИЗОВАТЬ КОНСТИТУЦИОННОЕ ПРАВО ГРАЖДАН ГОРОДА ДОБРОПОЛЬЕ : СОЗДАТЬ СПЕЦИАЛИЗИРОВАННЫЕ ЗОНЫ ВЫГУЛА ДОМАШНИХ ЖИВОТНЫХ.

РЕАЛИЗОВАТЬ КОНСТИТУЦИОННОЕ ПРАВО ГРАЖДАН ГОРОДА ДОБРОПОЛЬЕ ВЛАДЕЛЬЦЕВ ДОМАШНИХ ЖИВОТНЫХ, ДЛЯ ЧЕГО СОЗДАТЬ И ОБОРУДОВАТЬ СПЕЦИАЛИЗИРОВАННЫЕ ЗОНЫ И ПАРКИ ДЛЯ ВЫГУЛА ДОМАШНИХ ЖИВОТНЫХ В КАЖДОМ РАЙОНЕ ГОРОДА, ДЛЯ ОБЕСПЕЧЕНИЯ НАДЛЕЖАЩЕГО САНИТАРНОГО СОСТОЯНИЯ ГОРОДСКИХ УЛИЦ И ЧИСТОТЫ ГАЗОНОВ И ТРОТУАРОВ. Собаководы Доброполья сталкиваются с проблемой выгула своих питомцев. Возникают конфликты владельцев собак с коммунальными службами и жителями города, которые выступают против того, чт

Встановлення вуличних вбиралень в громадських містах.

Громада м. Добропілля вкрай стурбована ситуацією щодо відсутності вуличних туалетів у місті. У відповідності до вимог статті 30 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні" до відання виконавчих органів сільських, селищних, міських рад належать, в тому числі, і повноваження щодо прийняття рішень про організацію громадських вбиралень. Прошу Вас розглянути можливість забезпечити встановлення громадських вбиралень в громадських містах, таких як, парки, сквери, вокзал, ринки та інші на

Про розвиток та перспективу альтернативного экотранспорта в життi Добропiльського району

Про экологiчний альтернативний транспортАвтомобіль давно перестав бути і розкішшю, і засобом пересування.Тепер це просто невід'ємна частина побуту.Більше машин на дорогах — більше вихлопних газів в повітрі. У відпрацьованих газах двигунів внутрішнього згорання можна знайти більше 200 всіляких з'єднань, які не самим кращим чином впливають на життя і здоров'я людини. По оцінках учених, середня тривалість життя жителя мегаполісу на 6-7 років коротша, ніж у мешканця сільської місцевості. І далеко

Петиція щодо запровадження міської програми по стерилізації безпритульних тварин.

У Добропіллі постає питання надмірної кількості безпритульних тварин, яке необхідно вирішувати законними та гуманними методами.Через критичну ситуацію з чисельністю бродячих собак, ми (Товариство захисту тварин «Вірність» та клуб «Ефективне місто») - просимо вжити заходів по відношенню до безконтрольного розмноження безпритульних тварин. Сьогодні тисячі собак і котів гинуть на вулиці від холоду, голоду, хвороб, машин і рук шкуродерів. Доведені до відчаю – деякі з них кидаються на людей. Люди

Використання харчового сміття та карантинних рослин для отримання власного біогазу з метою зменшення міського бюджету для закупівлі газу

Дана петиція передбачає створення робочої групи з розроблення та втілення програми з утилізації харчового сміття та карантинних рослин та в подальшому їх використання для отримання власного джерела біогазу з подальшим його очищенням до метану,селітри та крейди та використання для потреб міста. Робоча група розробляє рішення міськради ,чким зобов'язує мешкнців міста розподіляти сміття на харчове та не харчове, а також бізнес-план для залучення іноземних інвестицій для будівництва та роботи біогазо

БРУСНИЧКА

Жители дома м-н Молодежный №32 требуют переноса кондиционеров магазина Брусничка с северной стороны (например на восточную) где нет жилых помещений (квартир)

обращение

Обращаюсь к вам от всех жителей ул. Саратовской. У нас во дворе большое количество детей, а гулять негде. Возможно ли как-нибудь сделать детскую площадку? Чем заранее будем благодарны.

Визнати вуличних котів частиною екосистеми міста Добропілля.

Визнати вуличних котів частиною екосистеми міста Добропілля.На жаль, в Добропіллі нерідко трапляються випадки отруєння вуличних котів мешканцями. Чому? Бо тварини, нібито, займають підвали і горища і це шкодить мешканцям. Насправді, коти є природньою частиною екостистеми міст, тому що вони боряться із гризунами (які є набагато шкідливішими, переносять різноманітні хвороби та псують інфраструктуру). Відтак, громада міста має попіклуватись про вуличних котів, аби уникнути різкого зросту популяц

Ремонт дороги по улице Восточной

Раннее весь грузовой транспортный поток со Славянка на Мариуполь проходил по Трассе Н-20Славянск-Краматорск-Константиновка-Донецк-Волноваха-Мариуполь, после событий 2014 года весь тяжеловесный транспорт проходит через города Краматорск-Доброполье-Красноармейск-Селидово-Курахово-Волноваха-Мариуполь, что превращает улицу Алмазную в проезжую транспортную сеть. Из-за чего происходит увеличение транспортного потока по центральным улицам города, в связи с проведением АТО и изменением потока транспорт

Безкоштовне харчування для дітей із внутрішньо-переміщених сімей в м. Добропілля, Білицьке, Білозерське, смт. Новодонецьке, сел. Водянське