Щодо збільшення ставок розміру орендної плати за земельні ділянки під гірничнодобувними підприємствами

ПІБ ініціатора: Чайковськая Наталья Юрьевна
    Дата початку збору підписів: 18.02.2020 08:59

На території великого Добропілля знаходяться гірнічнодобувні підприємста компанії ДТЕК, які платять орендну плату за земельну ділянку в розмірі 3% від нормативної грошової оцінки землі. Я вважаю ,що така орендна плата занижена, неефективно використовуються земельні ділянки що приводить до несправедливого наповнювання бюджету міста .
    Пропоную для забезпечення ефективного використання земельного фонду великого Добропілля та врегулювання відносин , пов’язаних з орендою землі і наповнюванні міського бюджету- розглянути питання щодо збільшення ( встановлення) ставок розміру орендної плати за земельні ділянки ( % від нормативної грошової оцінки землі) в розмірі 12 % для розміщення та експлуатації гірнічнодобувних підприємств компанії ДТЕК ( їх під’їзних шляхів, інженерних мереж , адміністративно-побутових будівель та інших споруд

Електронну петицію розглянуто відповідно до Закону України "Про звернення громадян".