• Thumb 925193088acea9909ccfa495d77751c5

Спілкування для інвалідів дитинства- невідємна частина реабілітації.

ПІБ ініціатора: Клочкова Ольга Миколаївна
Дата початку збору підписів: 07.05.2018 11:53

Ми, батьки інвалідів дитинсива, дуже стурбовані тим, що наші діти, що досягли 18-річного віку, залишилися сам на сам зі своєю хворобою.У нашому місті немає ні організації, ні можливості для іх реабілітації та спілкування. Просимо створити на базі Центру реабілітації дітей-інвалідів м. Добропілля можливість і нашим дітям отримувати реабілітацію та хоч якось спілкуватись. До досягнення ними 18 років всі вони відвідували Центр реабілітації дітей-інвалідів і їм дуже подобалось і допомогало вийти за рамки своїх будинків і трішки за рамки своєї хвороби. Ми дуже сподіваємося на реалізацію цього дуже важливого для наших дітей, які обмежені увагою суспільства, питання.

У відповідь на Вашу петицію щодо спілкування для інвалідів дитинства - невід`ємна частина реабілітації Добропільською міською радою 20 червня 2018 року було прийняте рішення № 7/45-14  "Про перейменування Центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів. З текстом рішення пропонуємо ознайомитись за посиланням https://mrd.gov.ua/component/documents/4557:4431