• Thumb 560202c88f02002875d39c838caa3e5a

Встановлення вуличних вбиралень в громадських містах.

ПІБ ініціатора: Калінін сергій Олександрович
Дата початку збору підписів: 01.03.2018 10:14

Громада м. Добропілля вкрай стурбована ситуацією щодо відсутності вуличних туалетів у місті.
У відповідності до вимог статті 30 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні" до відання виконавчих органів сільських, селищних, міських рад належать, в тому числі, і повноваження щодо прийняття рішень про організацію громадських вбиралень.
Прошу Вас розглянути можливість забезпечити встановлення громадських вбиралень в громадських містах, таких як, парки, сквери, вокзал, ринки та інші на території міста Добропілля. При неможливості встановлення туалетів комунальним підприємством, рекомендувати та настояти від міської ради та громади Добропілля власникам відповідних міст скупчення громадян встановити або привести існуючі вбиральні до належного стану шляхом проведення їх ремонту.

Добропільська міська рада повідомляє, що відповідно до Закону України «Про звернення громадян» електронна петиція, яка в установлений строк не набрала необхідної кількості голосів на її підтримку, після завершення строку збору підписів на її підтримку розглядається як звернення громадян.