Безкоштовне навчання у школі

Прошу звернути увагу на збір грошей вчителями і комітетами на антисептики і паперові рушники, а так само обов'язкові фонди класу, інтерактивні дошки. Обмежити дітей від підмітання та миття підлоги в школі під час карантину. Цим повинні займатися не діти, а проффісіонали, які вміють працювати з миючими засобами та дезінфекції

Відкриття дошкільних закладів освіти м.Добропілля

У зв’язку з послабленням карантину з 11.05.2020 та відновленням роботи підприємств та організацій просимо відкрити дошкільні заклади освіти м.Добрлпілля!

Ми та наши діти проти дистанційного навчання!!!

Діти повинні ходити до школи, навчатися, спілкуватися зі своїми однолітками. Батькам, дітям та вчителям дуже важко перебувати на дистанційній освіті. Діти не зможуть здобути повноцінні знання, знаходячись вдома.Не кожна дитина спроможна самостійно зрозуміти навчальний матеріал, не кожний з батьків може їм допомогти по різним обставинам: не мають відповідної освіти, не знаходяться постійно поряд з дитиною (більша частина батьків працює). В деяких сім'ях навіть не має відповідного технічного забе

Зберегти останній громадський простір у Добропіллі

Наявність громадських місць, де люди можуть незалежно ні від кого збиратися для проведення своїх заходів, дуже важлива. Таких місць останнім часом було два. Але минулого року одне повернулося в управляння міста, а зараз теж саме відбувається і з іншим, що знаходиться за адресою: м.Добропілля, вул.І.Франка, 23. Ми дуже стурбовані і схвильовані цими обставинами, які не додають довіри і не сприяють взаємодії. Приміщенні відремонтоване та облаштоване за кошти міжнародних організаці