• Thumb 32c1ebbb1dfd0ab4773778b0fbfe9ea9
  • Thumb 8117f7a456ff62332131245a19b1e5ff

Заміна стандартних сміттєвих баків на підземні контейнери для сміття

ПІБ ініціатора: Климов Андрій Олегович
Дата початку збору підписів: 16.01.2019 10:38

Смітники – це місця, які всі обходять стороною. Територія біля баків, що стоять чи не у кожному дворі, має неприглядний вигляд, довкола неприємні запахи від сміття, яке часто розкидається довкола. У Європі вже давно вирішили цю проблему – там встановлюють підземні контейнери для збору сміття.
Пропоную розробити комплексну програму по встановленню сучасних підземних смітників на території міста Добропілля.
Вони є практичним і екологічним рішенням. Встановлені в центрі міста чи всередині житлового кварталу, вони зберігають архітектуру та створюють комфортні умови для мешканців та гостей міста, на відміну від звичайних баків. Один підземних контейнер за об’ємом дорівнює 5-ти звичним сміттєвим бакам!
Конструкція контейнерів запобігає навмисному втручанню ззовні і розкиданню сміття, а відповідно, і забрудненню території довкола. Основна частина контейнеру, в якій накопичується сміття, знаходиться під землею.
Кожен такий контейнер оснащується лазерним датчиком заповнення сміттям та GPRS- модемом для диспетчеризації логістики. Це дозволяє вчасно реагувати на наповненість контейнерів та оптимізувати логістику вивозу сміття. Встановлення підземних контейнерів для сміття – це втілення успішних європейських технологій у нашому місті.

Добропільська міська рада повідомляє, що  відповідно до Закону України "Про звернення громадян" електронна петиція, яка в установлений строк не набрала необхідної кількості голосів на її підтримку, після завершення строку збору підписів на її підтримку розглядається як звернення громадян.